stiri

Ce specificații ar putea avea Samsung Galaxy S7?

Samsung Galaxy S7 este următoarea piesă de rezistență așteptată de pasionații de telefoane mobile. Telefonul va deveni în scurt timp un must-have al băieților de la mall și un instrument de afișare al statutului social.

Telefoanele Samsung Galaxy S7/S7 edge au fost ilustrate recent pe Twitter de Evan Blass de la @evleaks. Imaginile arată o serie de terminale moderne cu ecranul rotunjit către margini și imagini ce se prelungesc dincolo de marginea convențională.


Gsmarena spune despre Galaxy S7 că va fi echipat cu chipset Qualcomm MSM8996 Snapdragon 820 sau Exynos 8890 Octa, în funcție de piață, ce va sta alături de 4GB de memorie RAM. Ecranul ar putea avea diagonala de 5.1 inci și o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli (~576 ppi densitate).

Până la evenimentul oficial de lansare, programat în data de 21 februarie 2016, siteurile specializate pe tehnologia mobilă se lansează în speculații, punând cap la cap informațiile obținute din diverse surse.

Ce specificații ar putea avea Samsung Galaxy S7

To Top

Citește articolul precedent:
Gama Qualcomm Snapdragon
Qualcomm anunță noile cipuri Snapdragon 625, 435 și 425

Qualcomm anunță noile cipuri ce vor echipa telefoanele inteligente, începând de anul acesta. Noile modele vor aduce mai multă performanță,...

Închide