stiri

Samsung aduce telefoanele Galaxy S7 și S7 edge în România

Samsung Galaxy S7 și S7 edge

Samsung a lansat în România cele mai noi smartphone-uri ale seriei Galaxy S, modelele Galaxy S7 și S7 edge. Noile dispozitive au un design din sticlă și metal, cea mai performantă cameră foto disponibilă în acest moment pe un telefon, sunt rezistente la apă, dispun de slot microSD și au o autonomie îmbunătățită. Noile smartphone-uri vor putea fi achiziționate din magazinele partenere și de la operatori începând cu 11 martie.

Noile smartphone-uri dispun de asemenea de slot pentru card microSD, astfel încât capacitatea totală a memoriei poate ajunge până la 200GB. Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge au certificare IP68, astfel că rezistă scufundate în apă la adâncime de 1,5 metri pentru o durată de 30 de minute, dar și la praf.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge

Samsung Galaxy S7 și S7 edge

Noile smartphone-uri Galaxy S7 și S7 edge, vin cu cea mai performantă cameră foto disponibilă în acest moment pe un telefon. Tehnologia Dual Pixel, disponibilă până acum doar pe camerele foto profesionale, luminozitatea F1.7 a obiectivului și dimensiunea mai mare a pixelilor permit un autofocus mai rapid și realizarea unor fotografii la calitate excepțională, în orice fel de condiți.

Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 edge vin cu îmbunătățiri software și hardware ce optimizează performanța smartphone-urilor. Procesorul este cu peste 30% mai rapid decât cel disponibile pe modelele anterioare, iar cipul grafic este cu peste 60% mai puternic.

Samsung Galaxy S7 și S7 edge se pot conecta la Gear VR. Mai mult, cu camera Gear 360 utilizatorii au acum posibilitatea de a crea propriul conținut 360. Totodată, smartphone-urile sunt compatibile cu smartwatch-ul Gear S2.

To Top

Citește articolul precedent:
Vivo Xplay 5
Vivo Xplay 5 ar putea oferi în premieră 6GB de memorie RAM

Telefoanele din zona high-end s-au diferențiat întotdeauna prin tehnologii de ultimă generație. Proiectanții au încercat să ofere mai multă memorie,...

Închide