aplicatii

Chameleon poate revoluționa ecranul tabletelor Android

Chameleon 01

Ne lăudăm cu tablete personalizabile, dar chiar și cu ele este greu de decis ce anume trebuie pus la îndemână și ce nu. Chameleon vine cu un răspuns pentru această problemă. El ține locul unui homescreen și al unui app launcher Android, dar arată mai bine și aduce funcționalități noi.

Utilizatorul poate stabili mai multe home screen-uri cu propriile layout-uri, widget-uri și aplicații, pentru a avea informații relevante cât mai aproape. De fiecare dată când tableta este deblocată, el va vedea ecranul cel mai relevant pentru momentul respectiv.

Chameleon 01

Cum? Chameleon permite setarea ecranului principal în funcție de locația GPS, de rețeaua WiFi disponibilă și de perioada din zi. Utilizatorul definește cele mai relevante configurări în funcție de acești paramentri, apoi Chameleon acționează ca un asistent medical în sala de operație care îți întinde exact uneltele de care ai nevoie.

Puteți face donații de minim 1$ către dezvoltatorii Teknision pentru a-i ajuta să își atingă ținta de 50 000 de dolari, iar o donație de 5$ vă asigură că veți primi Chameleon înaintea lansării programate. Aplicația va apărea în Google Play în luna septembrie.

Chameleon 02

Mai multe detalii despre Chameleon găsiți pe chameleon.teknision.com.

To Top

Citește articolul precedent:
Sigla SAMSUNG
40% din telefoanele Android vândute sunt produse de Samsung

Gartner raportează că smartphone-urile Samsung reprezintă peste 40% din toate telefoanele Android care au fost livrate în primul trimestru al...

Închide