Chrome pentru Android iese din faza beta

| |

Vice-președintele Sundar Pichai a spus că browser-ul Chrome pentru Android își va pierde titulatura de beta „în câteva săptămâni”, în declarația sa referitoare la pregătirea lui Chrome pentru a prelua frâiele în ceea ce privește prezența web a Google pe Android. Pichai nu a oferit o dată exactă pentru această tranziție.

Chrome deja a suferit unele update-uri importante de la lansarea sa din luna februarie a acestui an. Update-ul de săptămâna trecută a inclus adăugarea sincronizării tab-urilor și modului desktop, cel din urmă fiind unul dintre puținele lucruri care întârzie momentul îmn care Chrome va deveni browser-ul implicit pentru Ice Cream Sandwich. Viteza și stabilitatea lui Chrome, chiar și cu o sută de tab-uri deschise, nu poate fi depășită de nici un alt browser Android la ora actuală.

Android Chrome

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!