Cine câștigă premiile de la Popular Mechanics? HTC Android Evo 4G cu procesor Snapdragon

| |

Nouă ne place EVO 4G, vouă vă place Evo 4G, iar mai nou le place și celor de la Popular Mechanics. Revista a publicat premiile „Produse de Top in 2010”, iar Evo 4G a ieșit pe locul întâi din stiva de smartphone-uri. Argumentele principale ale lui Evo au fost viteza crescută 4G, ecranul mare de 4.3 inci și posibilitatea de a conecta prin WiFi până la 8 dispozitive simultan.HTC Evo 4G cu procesor Snapdragon

Procesorul Snapdragon oferit de compania Qualcomm, este prezent și pe alte mobile Android gen Nexus One sau Droid Incredible. Acesta a fost la rândul său unul dintre laureați deoarece oferă un impecabil echilibru putere – durată de viață a bateriei. Cei de la HTC trebuie să fie în mod special bucuroși de aceste reușite, ei fiind cei mai înfocați susținători ai liniei de procesoare Snapdragon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!