stiri

Clever Taxi de la Orange îți trimite taximetristul dorit

Clever Taxi

În fiecare agendă telefonică există cel puțin un număr de taxi, apelabil în diverse situații când fie nu avem chef să mergem cu autobuzul sau pur și simplu ne grăbim.

Orange și Clever Tech au prezentat o aplicație prin care clienții companiei de telefonie mobilă (și nu numai) pot comanda direct de pe mobil, printr-un singur click, cel mai apropiat taxi disponibil din zona în care se află. Cererea lor va fi trimisă printr-un mesaj companiilor de taximetrie din Bucureşti ce s-au înscris în program. Orange spune că un număr de 2700 de taximetriști așteaptă comenzile clienților iar prioritate vor avea cererile venite prin intermediul acestei aplicaţii.

Clever Taxi oferă modalități de selectare a taxiurilor, indică poziția acestora pe hartă și trimite și adresa ta exactă către taximetrist astfel încât să fii găsit mai ușor. Aplicația necesită o conexiune activă la internet și GPS-ul activat.

Aplicația Clever Taxi este gratuită și este disponibilă pentru sistemele de operare iOS, Android şi Windows Mobile. Posesorii telefoanelor cu Android pot descărca aplicația din Google Play.

Clever Taxi

Clever Taxi

To Top

Citește articolul precedent:
lockitron
Încuietoare cu Bluetooth și NFC

Controlul electronic al casei nu este numai o filă dintr-o carte Science-Fiction ci o parte a realității. Lockitron a prezentat...

Închide