Cosmote aduce mai multe telefoane cu Android

| |

Cosmote va oferi abonaților români cele mai în vogă terminale prezentate la Mobile World Congress, Barcelona în urmă cu aproximativ o lună. Majoritatea dintre acestea rulează sistemul de operare Android fiind compatibile cu mulțimea de aplicații postate pe Android Market. Noile terminale sunt disponibile atât la liber cât și la abonament, beneficiind de subvenționarea prețului de achiziție.

Consumatorii români vor putea alege dintre: Sony Ericsson Xperia Neo, Nokia E7 (cu Symbian), Samsung i9100 Galaxy S II, Samsung Galaxy Mini, HTC Marvel şi HTC Saga. Xperia Neo rulează ultima versiune a sistemului de operare Android 2.3 Gingerbread afișând pe ecranul multi-touch culorile vii generate de tehnologia Reality Display (cu motor Mobile BRAVIA încorporat).

Samsung i9100 Galaxy S II este echipat cu un ecran capacitiv, sensibil la atingere, protejat la exterior cu o sticlă Gorilla specială, ce rezistă la zgârieturi. Diagonala mare a ecranului de 10.75 cm și cei 16GB de memorie internă la care se adaugă până la 32GB, posibili datorită slotului microSD, îl recomandă printre cele mai bune telefoane multimedia. Samsung Galaxy Mini dispune de caracteristici asemănătoare cu cele ale fratelui mai mare însă diagonala ecranului este de 7.85 cm.
Terminalele enumerate vor intra cât de curând în ofertele Cosmote pe care compania le va pune la dispoziția publicului.

Cosmote aduce mai multe telefoane cu Android, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)

Comentează prin Facebook

5 Comentarii pentru “Cosmote aduce mai multe telefoane cu Android”

  1. Buna Ziua,
    Am lansat de curand o aplicatie de bancuri a siteului http://www.bancuriok.ro, ne puteti face un mic review pe site ? Aici gasiti toate datele aplicatiei https://market.android.com/details?id=ro.gugcreations.bancuriok Astept raspuns, chiar daca acesta este favorabil sau nu. O zi placuta va doresc !

  2. Am instalat aplicatia ta pe LG Optimus One, conectat la internet prin WiFi, si merge al naiba de greu. Aplicatia ruleaza dar nu se incarca bancurile. Nu stiu ce incearca sa faca dar am impresia ca vrea sa-mi transfere toata baza de date pe telefon.
    PS- mi-a placut bancul ala cu ruleta africana, super tare.

  3. Sunt foarte bune pentru a juca Solitaire Challenge!

    http://goo.gl/s71N6

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!