stiri

Cosmote intră în subteran

Cosmote intră prin stațiile de metrou și mai rezolvă din problemele pe care le are rețeaua. Compania a făcut o serie de lucrări prin care și-a extins acoperirea de la metrou. Cosmote are în România 6,42 milioane de utilizatori, fiind a treia companie de telefonie mobilă după Orange și Vodafone din punct de vedere al numărului de clienți.

Cei aproape 70 de kilometrii de tunel și cele 51 de stații de metrou oferă (sau ar trebui să ofere) semnal Cosmote și să permită efectuarea convorbirilor telefonice (fără întreruperi).

Metroul este unul dintre cele mai utilizate si populare mijloace de transport din Bucuresti, zeci de mii de oameni folosind-ul zi de zi. De aceea, prin imbunatatirea capacitatii, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si acoperirea retelei, pe zonele de voce si pe date, venim in intampinarea nevoilor de comunicare ale clientilor nostri, oferind servicii de comunicare de cea mai buna calitate”, a declarat Lampros Iskos, Chief Technology Officer, Cosmote Romania.

To Top

Citește articolul precedent:
Acer Cloudmobile
Acer Cloudmobile intră pe piața engleză

Mai puțin prezente pe piața românească, telefoanele Acer își încearcă norocul în Marea Britanie. Acer Cloudmobile a fost prezentat în...

Închide