stiri

Cosmote oferă noul Samsung Galaxy S III la prețul de 700 lei

Samsung Galaxy S III

Cosmote este compania de telefonie căreia românii trebuie să-i mulțumească cel mai mult. Grecii au spart bi-polul Orange-Vodafone care a menținut mult timp ridicate tarifele la telefonie mobilă. Dacă acum 10 ani un minut de convorbire costa cât un litru de benzină, acum lucrurile stau complet diferit. Grecii de la Cosmote au făcut cu adevărat concurență pe piața telefonie mobile și nu se dezmint nici acum.

Cosmote oferă noul Samsung Galaxy S III la prețul de 700 lei cu abonament.

Prețul este disponibil pentru cei care încheie un abonament Smart XXL pe o perioadă de doi ani. Fără conectare Galaxy S III costă 2.689 lei, un preț comparabil cu cel al magazinelor virtuale.

Abonamentul Cosmote Smart XXL costă nu mai puțin de 55.80 euro/lună (TVA inclus). Pentru acești bani veți primi 500 de minute naţionale/internaţionale, 3.000 de minute în reţea şi 3.000 de SMS-uri în reţea, 500 MMS-uri în reţea şi 2,5 GB trafic de date mobile.

În cele 24 de luni de abonament obligatorii un utilizator care încheie această „afacere” va trebui să plătească 6.000 de lei (60 milioane lei vechi). Dacă nu doriți să transferați această sumă în contul companiei de telefonie mobilă puteți opta pentru ofertele magazinelor virtuale care pornesc de la 2600 lei (Koyos.ro) și ajung la 2.700 la emag.ro. La evomag costa 2650 lei.

Samsung Galaxy S III

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S III I9300
Galaxy S III vine în versiuni diferite

Companiile mari, cu excepția Apple, lansează versiuni diferite ale telefoanelor pentru fiecare zonă. Fiecare piață are particularitățile ei iar telefonul...

Închide