stiri

Creeaza-ti propria aplicație Android cu Android3apps

Android3apps este un site extrem de interesant, care permite construirea rapidă a unor aplicații simple. La primul test pe care le-am făcut la adresa www.android3apps.com am încercat să creez un joc simplu la care utilizatorul să răspundă unor întrebări nu foarte complicate. Pașii sunt intuitivi, singurul lucru pe care utilizatorul trebuie să-l îndeplinească e să aibă o idee clară despre ceea ce dorește să realizeze.

Serviciu gratuit oferă aplicația finalizată după șase săptămâni, cu inserarea unor reclame, însă nimic nu este garantat. Pentru a beneficia de ceva garanții trebuie să scoateți din buzunar 39 de dolari pentru varianta Upgrade App-free sau 79 de dolari pentru versiunea Express App.

Update: Sectiunea Free nu funcționează. După aproape 40 de zile am primit un răspuns prin care era respinsă aplicația deși aceasta se încadra într-o categorie destul de comună. Probabil dacă aș fi optat să plătesc suma de 79 de dolari pentru versiunea Express App lucrurile ar fi fost puse în mișcare, mult mai repede.

To Top

Citește articolul precedent:
Amazon Kindle cu Android?

Unul dintre cele mai interesante zvonuri care circulă în presa IT este cel al unui nou model Amazon Kindle echipat...

Închide