stiri

Cu ce Android ai petrece 1 Mai?

Telefon mobil Sony XPERIA S LT26I

Dacă nu ai vreun plan special de-a cheltui bani în mini-vacanța de 1 MAI, îți recomandăm un upgrade la mobil. De buget sau de ultimă generație, cu Android să fie! Oferta este variată, iar cele mai mari magazine online din România se întrec în promoții. Iată ce poți alege în această perioadă, înainte de 1 MAI. Ne-am aruncat privirile în portofoliul a cinci magazine online: emag, evomag, koyos, sigmanet și marketonline, selectând de la fiecare cea mai interesantă ofertă pentru un telefon cu Android.

1. De la Emag, un Galaxy S Plus

Emag.ro oferă o mulțime de telefoane cu Android, mai precis 53 de modele, însă noi am ales doar unul: Samsung I9001 Galaxy S Plus cu procesor Qualcomm MSM8255T la 1.4GHz și 8GB memorie internă. Are un preț atractiv de 1200 lei (cu TVA inclus). Este un preț accesibil pentru un aparat suficient de bun pentru majoritatea taskurilor de comunicare. Click pentru a vedea telefonul!

Telefon mobil Samsung I9001 Galaxy S Plus, 8GB

Telefon mobil Samsung I9001 Galaxy S Plus, 8GB

2. Evomag plusează la Samsung Galaxy S II I9100

Evomag.ro dispune de o ofertă mai mult decât completă. Pe site există sute de telefoane cu Android însă noi am ales cel mai interesant model aflat la promoție. Celebrul Samsung Galaxy S II I9100, al cărui review l-ați putut citi pe AndroidLive aici, costă în prezent 1879 lei cu TVA inclus, ceea ce nu e deloc rău dacă ne gândim că în momentul lansării acest telefon era 2600 lei. Click pentru a vedea telefonul la Evomag!

Telefon Mobil I9100 Galaxy S II

Telefon Mobil I9100 Galaxy S II

3. Koyos se ambiționează cu Sony Experia S

Koyos.ro desfășoară în prezent o promoție pentru Sony Experia S. Telefonul rulează sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread și iese în evidență prin designul cu bare transparente cu rol în alertare. Modelul ne este propus la prețul de 1600 leiClick pentru a vedea telefonul!

Telefon mobil Sony XPERIA S LT26I

Telefon mobil Sony XPERIA S LT26I

4. Sigmanet motorizează o ofertă cu MOTOLUXE

Sigmanet.ro e foarte bine dotat în materie de telefoane și mai ales accesorii. De aici am selectat un aparat Motorola.  MOTOLUXE e promovat și la televizor în această perioadă, fiind lansat la începutul anului. Este preinstalat cu Gingerbread, iar dintre dotări semnalizăm camera de 8MP, WiFi cu DLNA, GPS-ul și interfața Moto Switch. Procesorul său este un Qualcomm MSM7227A-0 tactat la 800MHz și pentru video are Adreno 200. Îl puteți achiziționa cu 959 leiClick pentru a vedea telefonul!

MOTOROLA MOTOLUXE BLACK

MOTOROLA MOTOLUXE

5. MarketOnline are rețeta chinezească Huawei U8650 Sonic

Marketonline.ro dă și el pe dinafară. Are în oferta sa 95 de telefoane cu Android. Huawei U8650 Sonic Black este unul dintre modelele aflate la promoție. Chiar dacă nu este foarte puternic comparativ cu cele enumerate mai sus, Huawei U8650 reprezintă o alegere bună pentru cei care au un buget limitat. Pentru acest telefon va fi necesar să scoateți din buzunar doar 576 lei (cu TVA inclus). Click pentru a vedea telefonul!

Telefon mobil Huawei Smartphone U8650 Sonic Black

Telefon mobil Huawei Smartphone U8650 Sonic

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung a anunțat chipsetul Exynos 4 Quad

Chipset-ul care va sta la baza noului telefon Galaxy S III, ce va fi lansat în data de 3 mai,...

Închide