Cum înregistrez un apel telefonic?

| |

Înregistrarea unui apel telefonic este mai simplă decât pare la prima vedere. Nu aveți nevoie de echipament sofisticat ci de un simplu telefon inteligent ce rulează aplicația MP3 InCall Recorder & Voice de la GrinZone. Aplicația de înregistrare a apelurilor telefonice funcționează impecabil fiind dotată cu toate funcțiile necesare pentru a reține porțiunile de apel care vă interesează.

Utilizatorul poate să seteze înregistrarea automată sau manuală a apelurilor telefonice pentru a reduce dimensiunea fișierelor și pentru a economisi baterie. Fiecărui fișier audio (mp3) i se pot atașa etichete care să descrie conținutul acestuia. GrinZone spune în descrierea aplicație că fișierele audio vor avea aproximativ 7MB pentru o oră de convorbire.

Vezi ofertele pentru telefoane mobile.

Cei care doresc să descarce MP3 InCall Recorder & Voice o pot face gratuit accesând pagina din Google Play.

Clip de prezentare pentru MP3 InCall Recorder & Voice

MP3 InCall Recorder & Voice

MP3 InCall Recorder & Voice

Cum înregistrez un apel telefonic?, 9.7 out of 10 based on 6 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (6 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!