stiri

Cum poți avea funcții iOS 6 pe Android

Apple vs Android

iOS 6 stârnește entuziasm în rândurile fanilor Apple și nimeni nu se miră de acest fapt. Cei din tabăra cu dispozitive Android nu trebuie să aștepte îmbufnați ca Google să ofere funcționalitățile cu care se laudă noul sistem de operare cu „i” în față. Androizii se pot bucura de multe dintre ele chiar și acum. În primul rând, Apple oferă utilizatorilor unele capacități pe care Android le avea de ceva timp, iar cele care lipsesc pot fi suplinite prin aplicații.

Apple vs Android

 

  • Ghid rutier

Apple a renunţat la Google Maps pentru propria aplicaţie pentru şoferi pe iPhone 4S şi pe iPad 2, dar utilizatorii de Android au deja navigație GPS pe toate dispozitivele. Dacă indicativele de traseu ale Google Maps nu vă mulțumesc, puteți încerca multe alte aplicații din Google Play.

  • Integrare cu Facebook și Twitter

Unul dintre primele lucruri pe care le faci la setup-ul inițial al telefonului cu Android, este să îți introduci conturile de Google, Facebook, Twitter, etc. Apoi, în meniul de share al aplicațiilor avem setate conturile implicite.

  • Do not disturb și Reply with message

Aceste două funcții nu sunt programate în sistemul de operare, dar unii producători de dispozitive Android le-au integrat în interfață sau în dialer. Cei care nu au norocul acesta, pot încerca Auto SMSAutoReply sau Mr. Number.

  • Contacte prioritare

Gmail răspunde acestei nevoi destul de bine prin Priority Inbox.

  • Videocall prin 3G

Nu prea e nimic de comentat aici. Avem.
  • Sincronizarea tab-urilor în browser

Chrome Beta pentru Android poate sincroniza tab-urile prin Chrome Sync. De asemenea, vă puteți instala Firefox Sync care face exact același lucru.

  • Semnături unice pentru fiecare cont

Gmail are deja această funcționalitate pentru semnături. Aplicația de mail IMAP integrată are, de asemnea, suport pentru semnături.

To Top

Citește articolul precedent:
Xperia tipo
Sony Xperia miro şi Xperia tipo

Sony a anunțat două telefoane noi cu Android, Xperia miro şi Xperia tipo. Primul dintre acestea beneficiază de un ecran...

Închide