stiri

Cum să adaugi RAM virtual pe telefonul Samsung Galaxy?

Samsung A52s

Memoria RAM a telefonului este foarte importantă pentru fluiditatea aplicațiilor active, mai ales că un simplu browser poate indisponibiliza o bună parte din resursele aparatului. Cea mai simplă modalitate de a crește memoria RAM a telefonului este transferul din memoria flash către un RAM virtual. Această modalitate a fost adoptată de mărci precum Xiaomi, Vivo, Oppo sau Realme, oferind un adevărat avantaj posesorilor de telefoane mobile.

Samsung nu putea să ignore succesul RAM-ului virtual în rândul utilizatorilor și a decis să ofere această funcție. Caracteristica se numește RAM Plus și a fost pentru prima dată activată pe Galaxy A52s 5G. Funcția RAM Plus nu reprezintă ceva cu totul nou. Crearea de memorie virtuală este folosită de mult timp, inclusiv de sistemele de operare Windows, însă acum beneficile sunt mult mai mari datorită latențelor mici și a vitezei ridicate pe care o oferă memoriile de tip flash.

Cu cea mai recentă actualizare, Samsung a adăugat funcția RAM Plus la Galaxy A52s 5G. Firmware-ul A528BXXU1AUH9 este livrat în prezent în India. Pe lângă adăugarea de 4 GB de memorie virtuală la telefon, actualizarea îmbunătățește și stabilitatea camerei și a dispozitivului.

Dacă sunteți un utilizator Galaxy A52s 5G puteți verifica actualizarea navigând la Setări »Actualizare software și atingând Descărcare și instalare. De asemenea, puteți descărca cel mai recent fișier firmware.

To Top

Citește articolul precedent:
Sony IMX230
Sony a anunțat un senzor pentru automobilele autonome

Industria auto devine pe an ce trece unul dintre cei mai mari clienți ai fabricilor de semiconductori. Automobile moderne integrează...

Închide