aplicatii

Cum să cauți fișierele de pe serverul NAS QNAP cu telefonul sau tableta?

QNAP Qsirch

Mulțimea de fișiere ce poate fi stocată pe un server atașat în rețea (NAS) poate descuraja chiar și un utilizator avansat. Deși stim că fișierele sunt pe undeva pe acolo și încercăm să ne amintim denumirea lor e imposibil să le găsim. În plus, trebuie să ne conectăm la interfața serverului de stocare pentru a beneficia de funcțiile avansate care pot filtra foarte mult rezultatele căutării.

Qsirch pentru dispozitivele cu Android

QNAP a lansat aplicația Qsirch pentru dispozitivele mobile, permițându-le utilizatorilor să găsească imediat fișierele căutate pe multiple servere NAS QNAP, din orice loc, în orice moment. Fișierele pot fi previzualizate, descărcate și partajate după identificarea lor. Totodată, utilizatorii pot căuta offline fișierele din alte aplicații QNAP, utilizând căutarea offline Qsirch.

Aplicația Qsirch oferă o interfață grafică prietenoasă, permițând utilizatorilor să găsească ușor fișierele printre 6000 de formate, putând aplica nu mai puțin de 30 de condiții de căutare. După identificarea fișierelor căutate, acestea pot fi previzualizate, descărcate și partajate. Toate aceste lucruri se pot face prin intermediul telefonului mobil, fără să ne ridicăm din fotoliu.

“Prin lansarea aplicației Qsirch pentru mobil, le oferim utilizatorilor noștri o experiență completă de căutare a fișierelor. În plus față de căutarea din Qsirch pe QTS și extensiile/suplimentele de browser, utilizatorii pot căuta acum direct de pe telefonul mobil, având la dispoziție o modalitate mult mai convenabilă de a găsi fișierele dorite pe serverul NAS,” a declarat Nina Ni, manager de produs în cadrul QNAP.

Aplicația de mobil Qsirch permite căutarea pe un singur server NAS sau pe multiple servere NAS, în același timp, precum și identificarea fișierelor din alte aplicații QNAP, incluzând Qfile, Qphoto, Qmusic și Qvideo (căutarea offline este disponibilă doar pe Android).

QNAP Qsirch

QNAP Qsirch

Qsirch suportă sistemele de operare iOS (începând cu versiunea 9) și Android (începând cu versiunea 4.4). Pentru a se bucura pe deplin de funcțiile Qsirch, este recomandat ca utilizatorii să actualizeze sistemul de operare al serverului QNAP la versiunea QTS 4.2.2 (sau mai recentă) și să instaleze Qsirch din QTS App Center.

Disponibilitate

Aplicația Qsirch pentru mobil poate fi descărcată gratis din Google Play și Apple Store, pentru dispozitivele Android, respectiv iOS.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat în mod oficial

Noul Samsung Galaxy Note 8 s-a lăsat îndelung așteptat, fanii tehnologiei așteptând cu nerăbdare noile tehnologii promise sau chiar unele...

Închide