aplicatii

Cum să controlezi playerele Western Digital de pe telefonul mobil

WD TV Remote - screen Android

Cu aplicația gratuită WD TV Remote, telefonalele mobile cu Android devin telecomenzi WiFi pentru playerele Western Digital, de la a treia de generație de WD TV Live Hub și WD TV Live. Aplicația se poate instala direct din Android Market (există deja și varianta pentru iOS).

WD TV Remote - screen Android

Telefonul va prelua controlul unui WD TV aflat în aceeași rețea WiFi. Serviciile online disponibile pe WD TV vor putea fi lansate de pe mobil, iar textele se vor scrie mai comod folosind tastatura acestuia.

Gesturile touch aplicate pe smartphone vor simplifica și comenzile primare ale playerului.  Aria de folosire este cea de acoperire a rețelei wireless, ceea ce înseamnă că mobilul lăsat pe mâna cui nu trebuie vă poate strica o vizionare liniștită. Puteți rezolva însă conflictul ușor, un telefon se poate găsi mai ușor decât o telecomandă rătăcită. Îl apelați :)

Cu WD TV Remote, se pot conecta mai multe telefoane la același player WD pentru jocuri multi-player. WD TV Remote necesită Android 2.1, iar linkul către Android Market este acesta. Vă așteptăm să ne spuneți și nouă părerea după prima folosire.

To Top

Citește articolul precedent:
Gătiți cu tableta în față

Rețetele culinare pot fi mai ușor de parcurs atunci când în fața dumneavostră se derulează ușor textul. Puteți lua tableta...

Închide