stiri

Disputa Apple-Samsung scoate la iveală planurile coreenilor

Samsung Galaxy Tab 10.1 P7500

Disputa dintre Apple și Samsung scoate la iveală o serie de informații despre care nu am fi aflat în mod normal. Samsung a depus la dosar date despre o tabletă cu diagonala de 11.8 inci și rezoluția WQXGA (2560 x 1600 pixeli) pe care ar urma să o fabrice. Dacă produsul va fi scos pe piață, ecranul va avea o densitate de 256ppi, asemănătoare cu cea a noului iPad.

Legăturile dintre Apple și Samsung sunt la fel ca cele dintr-o căsnicie cu probleme. Apple cumpără componente de la Samsung, fiind unul dintre principalii clienți însă în același timp este deranjat de faptul că Samsung încearcă să creeze produse asemănătoare. Pe de altă parte, celor de la Samsung nu le convine că hardware-ul lor este vândut la suprapreț de un integrator american și nu în mod direct către public, dar nici nu își permite să refuze miliardele de la Apple.

Revenind la tableta expusă în documentele înaintate Curții din California (modelul P10 din captura de mai jos) trebuie menționat că aceasta s-ar putea să intre pe piață chiar în acest an sub brandul Galaxy.

Samsung Galaxy Tab 10.1 (foto jos) este unul dintre modelele arătate cu degetul de Apple.

Samsung Galaxy Tab 10.1 P7500

Disputa Apple-Samsung scoate la iveală planurile coreenilor, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Final Fantasy pentru Android in Google Play
Primul Final Fantasy este acum în Google Play

Primul joc din celebra serie Final Fantasy este disponibil pentru download în Google Play începând cu 27 iulie. Fanii seriei își...

Închide