Dolphin Browser v6.0 disponibil in Android Market

| |

Dimineața aceasta, utilizatorii browser-ului Dolphin pentru Android au fost întâmpinați cu o surpriză plăcută.
Noua versiune Dolphin Browser v6.0 aduce cu sine o serie de caracteristici noi dar și îmbunătățiri ale funcțiilor implementate în versiunile mai vechi. Una dintre noile funcționalități se numește Dolphin Webzine prin care utilizatorii pot naviga mai ușor printre paginile web. Interfața browser-ului este intuitivă și se bazează foarte mult pe interpretarea gesturilor.

Dolphin a câștigat nu mai puțin de 8 milioane de utilizatori în mai puțin de 15 luni de la intrarea sa pe piață iar speranțele pentru versiuni noi sunt mai reale ca niciodată.
MoboTap, firma din spatele browser-ului, a primit un fond de 10 milioane de dolari, asigurat de Sequoia Capital, pentru dezvoltarea aplicației. Dolphin Browser v6.0 este gratuit și poate fi descărcat din Android Market.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!