jocuri

Două jocuri noi pentru Tegra 3

International Snooker Pro

Numărul jocurilor optimizate pentru NVIDIA Tegra 3 crește cu două titluri noi pentru telefon și tabletă. Dacă nu aveți acest chipset pe tabletă nu vă faceți probleme, jocurile rulează și pe alte configurații însă nu are grafica superioară și fluiditatea pe care o are pe Tegra 3.

Expendable: Rearmed este un joc clasic care oferă o mulțime de arme, grenade, niveluri solicitante și aptitudini prin care puteți dezvolta personajul. Efectele sonore sunt foarte diversificate iar apa, particulele și umbrele sunt redate într-un mod excepțional. Expendable: Rearmed costă 11.23 lei și poate fi descărcat din Google Play.


Expendable: Rearmed

International Snooker Pro este un joc 3D care poate fi jucat atât în mod single cât și la dublu. Jocul încorporează un motor fizic avansat ce imită perfect ciocnirea bilelor de snooker. Jucătorul poate participa la 15 turnee și se poate bucura de sute de ore de joc.

International Snooker Pro costă 14 lei și poate fi descărcat, de asemenea, din Google Play.

International Snooker Pro

To Top

Citește articolul precedent:
Angry Birds Star Wars
Angry Birds Star Wars disponibil în Google Play

Angry Birds Star Wars este disponibil acum pentru platformele iOS, Android, Amazon Kindle Fire, Mac, PC, Windows Phone și Windows...

Închide