jocuri

Două jocuri premium de la Gameloft

GT Racing

Apariția jocurilor premium pe Android Market a fost așteptată o perioadă bună de primii posesori de telefoane și tablete echipate cu sistemul de operare de la Google. Astăzi lucrurile stau cu totul diferit, utilizatorii putând să instaleze cele mai apreciate titluri.

Gameloft a anunțat recent o serie de jocuri premium pentru echipamentele ce rulează sistemul de operare Android. GT Racing: Motor Academy Free+ și Green Farm Mobile Freemium HD+ pot fi descărcate gratuit din Android Market urmând ca plata să se facă mai târziu sub forma achiziționării unui pachet suplimentar.

GT Racing: Motor Academy Free+, așa după cum lesne se înțelege din denumirea acestuia, este un joc cu mașini în care utilizatorul își pune la încercare abilitățile de a controla un bolid în diverse competiții. Sunt disponibile 111 automobile de la 26 de producători incluzând Nissan GT-R, Audi R8 dar și modelele Ferrarii. Fiecare model poate fi dezvoltat și personalizat cu elemente aerodinamice dar și cu modificări subtile ale mecanicii.

Green Farm Mobile Freemium HD+ este un joc mai liniștit decât primul, utilizatorul având la dispoziție mai mult timp pentru a dezvolta propria fermă. Puteți produce, virtual desigur, suc de mere, brânză și să utilizați resurse regenerabile cum ar fi panourile solare și morile de vânt.

Două jocuri premium de la Gameloft, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Jambox
Boxă portabilă pentru telefonul tău cu Android

Cosmote aduce în oferta sa o boxă portabilă care face mult zgomot, mai precis 85 de decibeli. Jambox vine din...

Închide