jocuri

Dungeon Hunter 4 disponibil în Google Play

Dungeon Hunter 4

Gameloft a publicat astăzi în Google Play noul Dungeon Hunter 4, un joc mult așteptat de fanii genului. Jucătorul va trebui să-și măcelărească adversarii și să-și croiască drum printre monștrii și capcanele ce apar la tot pasul. Puteți alege dintre patru luptători cu stiluri unice de luptă. Capacitățile de luptă ale eroului pot fi îmbunătățite pe parcursul jocului.

Dungeon Hunter 4

Deși Dungeon Hunter 4 este compatibil cu sistemele ce rulează Android 2.3 sau o versiune superioară, pentru unele modele de telefoane și tablete se va refuza instalarea. Motivul este destul de simplu, Dungeon Hunter 4 are o grafică impecabilă ce va pune la încercare capacitățile procesorului.

Dungeon_Hunter 4

Jocul are 918MB, este gratuit și necesită o conexiune Wi-Fi pentru a fi descărcat din Google Play. Folosirea conexiunii de date, oferite de operatorul mobil, vă poate aduce costuri mari pe care le veți sesiza la sfârșitul luni.

Video Dungeon Hunter 4

Dungeon Hunter 4

To Top

Citește articolul precedent:
Google Glass
Google Glass specificații și detalii

Google face un pas important și publică specificațiile pentru ochelarii săi futuriști. Prezentarea specificațiilor ar putea fi un semn că...

Închide