accesorii mobile

E-Boda importă accesorii pentru dispozitive mobile

Husă E-Boda Companion pouch

E-Boda importă accesorii pentru dispozitive mobile. Compania oferă huse de protecție din materiale sintetice pentru tabletele cu ecran de 7’’, 7.85’’, 8’’, 9”, 9,7” și pentru majoritatea smartphone-urilor cu display de 3,8’’, 4’’ și 4,5’’. În plus, în aceeași linie, E-Boda aduce și accesorii auto, precum suporturi pentru parbriz și încărcătoare auto, dar și folii de protecție pentru ecran.
Husele Companion sunt confecționate din materiale sintetice, cusute pe contur, și sunt capabile să asigure o protecție ridicată a smartphone-urilor și tabletelor.

Husele flip pentru tablete sunt confecționate dintr-o piele ecologică rezistentă, care permite folosirea tabletei pentru o perioadă îndelungată. Husele flip din gama Companion sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor cu display de 7’’, 7.85’’, 8’’, 9” și 9,7”. În plus, materialul folosit pentru husă permite fixarea tabletei în poziția landscape pentru o vizionare full screen a pozelor, filmelor sau documentelor pentru birou. Husele flip sunt disponibile la prețuri începând cu 49,90 lei.

Husele pouch pentru tablete și smartphone-uri oferă protecție integrală dispozitivelor și sunt compatibile cu majoritatea tabletelor cu display de 7 inci și a smartphone-urilor cu diagonala de 3,8”, 4” și 4,5”. Husele pouch sunt potrivite pentru transportul tabletelor în orice tip de geantă, ferite de obiecte care ar putea să le deterioreze. Husele sunt disponibile la prețuri ce încep de la 39,99 lei pentru smartphone-uri și 59,99 lei pentru tablete.

Husă E-Boda Companion pouch

Husă E-Boda Companion pouch

Husele cu tastatură integrată au fost create pentru a crește funcționalitatea tabletelor la birou sau acasă și sunt compatibile cu dispozitivele prevăzute cu display de 7.85’’ și conexiune micro USB. Husele cu tastatură integrată sunt disponibile la prețuri ce încep de la 59,90 lei.

Suportul pentru parbriz și încărcătorul auto din colecția Companion au fost concepute pentru călătoriile lungi. Suportul pentru parbriz este disponibil atât pentru smartphone-uri, cât și pentru tablete. Încărcătorul auto este compatibil cu orice dispozitiv cu alimentare de 5V și se poate conecta simultan la două surse prin intermediul ieșirilor USB. Suportul pentru parbriz și încărcătorul auto sunt disponibile la prețul recomandat de 69,9 lei, respectiv 49,99 lei.

To Top

Citește articolul precedent:
Android L
Google prezintă un nou sistem de operare – Android L

Google a prezentat în cadrul evenimentului IO 2014 primele detalii despre un nou sistem de operare denumit în această fază...

Închide