accesorii mobile

E-Boda oferă accesorii cu preț redus

Husă E-Boda Companion pouch

E-Boda a demarat o campanie de reduceri toată gama de accesorii pentru dispozitivele mobile. Începând de astăzi, 2 februarie, în limita stocului disponibil, husele pouch, husele cu tastatură, husele tip flip, foliile și accesoriile auto vor fi disponibile la prețuri cuprinse între 4,99 lei și 19,99 lei pe site-ul propriu. Magazinele partenere ar putea practica prețuri ceva mai mari.

Vezi oferta de huse pe emag!

Colecția include huse din piele ecologică atent finisate, pentru o gamă largă de tablete cu ecran cu dimensiuni de 7’’, 7.85’’, 8’’, 9”, 9,7” și pentru majoritatea smartphone-urilor cu display de 3,8’’, 4’’ și 4,5’’. Husele cu tastatură integrată au fost create pentru a crește funcționalitatea tabletelor la birou sau acasă și sunt compatibile cu dispozitivele prevăzute cu port micro USB. Modelul mutifuncțional poate fi utilizat cu ușurință pe post de suport landscape pentru vizionarea filmelor sau a prezentărilor de business.

Fiind un importator de produse OEM e foarte posibil ca accesoriile E-Boda să se potrivească și pe modele AllView, Evolio, Utok sau Infotouch.

Husă E-Boda Companion pouch

Husă E-Boda Companion pouch

To Top

Citește articolul precedent:
Jolla
Tableta Jolla are acum 64GB spațiu de stocare

După ce au primit finanțare prin intermediul site-ului Indiegogo, finlandezii de la Jolla vin cu o revizie demnă de o...

Închide