stiri

După Dorel 4 vine UTOK Explorer 4!

UTOK Explorer 4

La scurt timp după ce a lansat telefonul Dorel 4, UTOK lansează un nou model solid ce îndeplinește standardele IP68. Cele două telefoane par a fi identice, numai numele ales de importatorul acestor OEM-uri fiind diferit.

UTOK Explorer 4 este un Dual SIM , cu procesor Quad Core, autonomie de până la 30 de zile și funcție de apelare SOS.

Noul UTOK Explorer 4 este dotat cu procesor Quad Core, tactat la frecvența de 1.3 GHz, 1GB RAM și 8GB memorie internă. Ecranul IPS cu diagonala de 4 inci este acoperit cu sticlă tratată Gorilla Glass pentru o protecție crescută la șocuri și abraziune.

UTOK Explorer 4 rezistă imersiei în apă de până la 1.2 metri, timp de până la 40 de minute și șocurilor mecanice pe distanțe de până la 1.2 metri. De asemenea, UTOK Explorer 4 este complet rezistent împotriva prafului. Preluarea și respingerea apelurilor, precum și formarea unui număr SOS la alegere pot fi activate prin butoanele dedicate, dispuse pe laturile smartphone-ului.

Funcționalitatea modelului poate fi extinsă prin sutele de mii de aplicații puse la dispoziție de sistemul de operare Android 4.4 KitKat.

UTOK Explorer 4 este disponibil, la pretul de 1299 lei în rețeaua magazinelor partenere.

UTOK Explorer 4

UTOK Explorer 4

To Top

Citește articolul precedent:
Google Nexus 6P
Lista telefoanelor care vor primi Android 6.0 Marshmallow

Updateurile de software sunt privite cu tot mai multă seriozitate din cauza amențărilor la care este supus sistemul de operare...

Închide