stiri

Dorel 4 promite că rezistă în condiții dure

UTOK Dorel 4

UTOK distribuie în România noul telefon Dorel 4 destinat mediilor care pot afecta echipamentele electronice. UTOK Dorel 4 este un rugged smartphone Quad Core, cu grad de protecție IP68 și autonomie de până la 30 de zile. Este cel mai rezistent telefon UTOK, fiind complet protejat de praf și de imersii în apă de pana la 1.2 metri, timp de 40 de minute. Pe lângă standardul IP68 și învelișul cauciucat ce asigură protecție împotriva șocurilor de până la 1.2 metri față de impact, UTOK Dorel 4 dispune de un display IPS de 4”, protejat de tehnologia Gorilla Glass.

UTOK Dorel 4 dispune de un procesor cu patru nuclee, cu frecvența 1.3 GHz, 1GB RAM și 8GB memorie internă, cu posibilitatea extinderii cu până la 32 GB prin intermediul unui card microSD.

Camera foto principală de 8 megapixeli, alături de camera frontală de 1.3 megapixeli, conectivitatea 3G, WiFi, GPS și Bluetooth 4.0, sistemul de operare Android 4.4 KitKat, precum și senzorii ca busola, accelerometru, de proximitate, de lumina si giroscop completează lista specificațiilor noului UTOK Dorel 4. Toate aceste specificații sunt însoțite de o baterie cu o capacitate de 4500mAh, ce asigură până la 30 de zile de stand-by și până la 17 ore talk-time.

UTOK Dorel 4 este disponibil, la prețul de 1299 lei, în magazinele specializate.

UTOK Dorel 4

UTOK Dorel 4

To Top

Citește articolul precedent:
Gionee F103 – fabricat în India

India e o țară ce trebuie urmărită în următorii ani, orașele cu populație imensă devenind cea mai ieftină sursă de...

Închide