stiri

Gionee F103 – fabricat în India

India e o țară ce trebuie urmărită în următorii ani, orașele cu populație imensă devenind cea mai ieftină sursă de forță de muncă de pe planetă. Deși doar 65% din populația Indiei știe să scrie sau să citească iar indisciplina este o regulă generală, India poate fi următoarea fabrică a lumii, după China.

Programul „Make in India” promovat de prim-ministrul Narendra Modi își dorește aducerea marilor corporații în India și fabricarea de diverse produse de larg consum. Corporațiile chineze au fost primele care au profitat și și-au deschis fabrici în India. Săptămâna aceasta, Gionee a lansat primul smartphone fabricat în India. Acesta se numește F103 și are un preț foarte atractiv.

Gionee F103

Gionee F103

Telefonul este echipat cu un chipset MediaTek MT6735, quad-core, la frecvența de 1.3GHz iar memoria RAM ajunge la 2GB. Ecranul IPS are diagonala de 5 inci și o rezoluție de 720×1280 pixeli. Cu un preț de 155 de dolari și specificații decente, Gionee F103 poate ataca piața Indiană cu încredere, salariul minim lunar în sub-continent fiind de numai 60 de dolari, în condițiile în care săptămâna de lucru are 48 de ore.

Gionee F103 – scurtă prezentare

To Top

Citește articolul precedent:
Gionee Elife E7 Mini
Modelele Gionee GN5001 și GN9010 deconspirate de TENAA

Compania Gionee, cu sediul în Shenzhen, cunoscută pentru livrările de telefoane OEM către distribuitorii români cu marcă proprie, a trimis...

Închide