E-Boda prezintă o altă tabletă depășită

| |

România a devenit o destinație perfectă pentru telefoanele și tabletele depășite. Firmele românești importă cele mai ieftine modele chinezești, de o calitate îndoielnică, pe care le vând unor utilizatori neavizați.

În acest fel au apărut ca ciupercile după ploaie o mulțime de „producători” autohtoni de tablete care vânează cele mai ieftine modele OEM chinezești.

E-Boda prezintă tableta Revo R70, un model de 7 inci cu procesor Allwinner A31s Quad Core la 1,2 GHz. Memoria RAM de 1GB și grafica PowerVR SGX544 MP2 ar trebui să ofere utilizatorului un minimum de performanță. Din păcate, modelele OEM chinezești au grave probleme de stabilitate.

Revo R70 costă 399 de lei (114 dolari) pe piața din România, un preț mult prea mare dacă luam că această tabletă pleacă din China la un preț ce se învârte în jurul valorii de 50 de dolari.

E-Boda Revo R70

E-Boda Revo R70

E-Boda prezintă o altă tabletă depășită, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!