stiri

E-Boda Rainbow V45 în culorile curcubeului

E-Boda Rainbow V45

E-Boda lansează modelul Rainbow V45, venind cu o nouă propunere de design pentru gama de smartphone-uri. Carcasa dreptunghiulară din material siliconat integrează un ecran IPS cu diagonala de 4,5 inci, procesor Dual Core Mediatek Cortex A7 cu o frecvență de 1,2 GHz și memorie RAM de 512 MB. Smartphone-ul rulează sistemul de operare Android 4.2. Rainbow V45 este disponibil în magazinele partenere la prețul recomandat de 499 lei. (Vezi ofertele E-Boda)

Ecranul cu diagonala de 4,5 inci și o rezoluție de 480 x 854 pixeli este dotat cu tehnologia IPS, ce oferă o imagine mai clară.
Smartphone-ul oferă mai multe posibilități de comunicare datorită celor două sloturi pentru cartele tip micro-SIM.

E-Boda Rainbow V45

E-Boda Rainbow V45

Procesorul Dual Core Mediatek MT6572W Cortex A7, cu o frecvență de 1,2 GHz, procesorul grafic Mali400, memoria RAM de 512 MB și sistemul de operare Android 4.2 oferă o navigare fluidă prin meniul telefonului, acces rapid la Internet, fie printr-o conexiune de date mobile, fie prin intermediul rețelelor Wi-Fi, jocuri, aplicații, muzică sau filme.

Pachetul ce conține, pe lângă Rainbow V45, capace spate în trei variante de culori: negru, albastru și roz și o folie de protecție pentru ecran.

Vezi alte oferte Android

To Top

Citește articolul precedent:
Philips W3500 dual-SIM
Philips W3500 – un dual-SIM la ofertă

China Electronics Corporation lansează în România telefonul Philips W3500. Dispozitivul prezintă un ecran capacitiv FWVGA cu diagonala de 5 inci...

Închide