Ecran de 13 inci pentru telefon

| |

Nevoia unui ecran mai mare este resimțită de cei care obișnuiesc să se joace pe telefon. Soluțiile tehnologice care transformă telefonul în sursă video există de mult timp, oferta fiind destul de variată. Transmirea imaginilor de la telefon către un ecran de dimensiuni mai mari este simplă dacă dispuneți de două echipamente cu DLNA.

O altă soluție ar fi achiziționarea unui ecran separat cum este și acest monitor GeChic On-Lap 1302 cu diagonala de 13.3 inci.

Ecranul se conectează la telefon printr-un cablu proprietar ce transmite imaginile și alimentează echipamentul de la o baterie externă. On-Lap 1302 este în principiu un display de laptop cu diagonala de 13.3 inci și rezoluția de 1366×768 pixeli. Utilitatea ecranului este pusă sub semnul întrebării odată ce pe piață există alternative mult mai eficiente și mai puțin costisitoare. Cei de la GeChic sunt optimiști și spun că aceasta este „cea mai bună soluție existentă vreodată”.

Produsul va fi oferit prin Newegg la prețul de 199 de dolari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!