Eee Pad cu Android, de la ASUS doar o poză

| |

Eee Pad-urile au fost printre primele prototipuri de tablete titrate prin iunie în perioada Computex-ului. Liniștea acoperită între timp a fost spulberată astăzi de o serie de imagini crop-uite ale viitoarelor produse ASUS. Pe lângă marea tabletă de 12.1″ care s-a grăbit însă la un Win7, vom vedea la CES 2011 și un model Android cu diagonală de 10″. Probabil va fi o struțo-cămilă, adică o tabletă închisă peste o tastatură, dar fără să formeze un laptop. Asta deducem din fotografie, reperul Android fiind butonul de Back.

Muchia albastră din acel port, ne spune cu vom avea de a face și cu USB 3.0. Ei bine, ăsta chiar lipsea de pe tabletele anunțate în ultima vreme. Cât despre procesorul tabletei, se pare că ar fi un Nvidia Tegra 2, conform digitimes.com.

asus eee pad

Sursa: techinstyle.tv.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!