stiri

Elefant.ro ne arată mușchii

Compania care deține magazinul magazinul online elefant.ro, anunță majorarea de capital social de la 900.000 de lei (lei), la 15.783.300 lei. Creșterea de capital este o măsură surprinzătoare, elefant.ro fiind perceput până acum ca un magazin online de dimensiuni medii. Elefant.ro oferă cărți electronice pentru telefoanele inteligente, tablete și ebook readere, magazinul având în portofoliu peste 200.000 de produse și mai mult de două milioane de utilizatori lunar.

“Majorarea capitalului social al companiei vine într-un moment de creștere foarte rapidă a elefant.ro și demonstrează susținerea necondiționată de care acest proiect se bucură în rândul acționarilor. Acest pas pregătește totodată elefant.ro pentru câțiva ani în care business-ul va avea o creștere medie cu peste 100% și este o garanție a stabilității proiectului atât în fața cumpărătorilor cât și a partenerilor de afaceri“, explică Dan Vidrașcu, CEO la elefant.ro.

După această majorare, elefant.ro este acum printre magazinele online din România cu cel mai mare capital social, de 3,5 milioane euro.

To Top

Citește articolul precedent:
Lenovo S860
Lenovo lansează cinci telefoane. Vezi care ți se potrivește!

Lenovo va aduce în România cinci telefoane noi pentru a-și completa portofoliul de produse. Evoluţiile recente ale pieţei locale au...

Închide