stiri

Google Play Movies se extinde într-o mulțime de țări

Abonamente in Google Play

Serviciile Google Play Movies se extind într-o mulțime de țări dintre care menționăm: Aruba, Benin, Burkina Faso, Cambodia, Ecuador, El Salvador, Cape Verde, Chile, Colombia și Costa Rica. România nu se află pe această listă selectă, raționamentul celor de la Google fiind legat cel mai probabil de gradul de piratare al filmelor. În schimb românii pot cumpăra cărți din Google Play, cărțile fiind mai puțin interesante pentru marea masă de români.

Serviciul Google Play Music a fost de asemenea extins în patru țări, care se alătură listei existente. Este vorba de Grecia, Norvegia, Slovacia și Suedia. În România, serviciile Google Play Music nu sunt încă disponibile.

Google Play Movies nu este  disponibil în România

Google Play Movies nu este disponibil în România

Gradul mare de piraterie din România determină creatorii de conținut digital să ocolească țara noastră. Mai mult, dimensiunile pieței și procentul mic al populației active limitează foarte mult distribuția conținutului digital.

Lista țărilor unde este disponibil conținutul digital Google poate fi consultată pe pagina aceasta.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S5 SM-G900F
Vodafone va oferi Samsung Galaxy S5 în culoarea auriu

Vodafone va oferi în Marea Britanie noul Samsung Galaxy S5 în culoarea auriu. Oferta Vodafone mai include versiunile S5 în...

Închide