Vodafone va oferi Samsung Galaxy S5 în culoarea auriu

| |

Vodafone va oferi în Marea Britanie noul Samsung Galaxy S5 în culoarea auriu. Oferta Vodafone mai include versiunile S5 în culorile: negru cărbune, alb perlat și albastru.

Samsung Galaxy S5 va fi disponibil din data de 11 aprilie, urmând ca precomenzile să fie posibile începând cu 28 martie. În România, Samsung Galaxy S5 este afișat în oferta unor operatori de telefonie mobilă sau în oferta magazinelor specializate. Flanco vinde deja telefonul cu 3200 lei iar Marketonline.ro cere 3158,90 lei pentru oricare dintre cele patru culori disponibile.

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Prezentare oficială Samsung Galaxy S5

Samsung GALAXY S5 are la bază unui chipset Qualcomm Snapdragon 800 Krait 400 ce integrează patru nuclee la frecvența de 2,5GHz. Memoria RAM cunatifică numai 2GB. Diferența dintre Galaxy S5 și alte modele de top bazate pe același chipset este dată de integrarea unor senzori avansați ce transformă telefonul într-un dispozitiv ce oferă o mulțime de informații despre lumea înconjurătoare.

Samsung Galaxy S5 hands on

Vezi ofertele pentru Samsung Galaxy S5.(1)
Samsung Galaxy S5 ar putea intra în oferta mai multor magazine online de la noi, Evomag fiind unul dintre site-urile care oferă un preț competitiv.
Vezi ofertele pentru Samsung Galaxy S5.(2)

Vodafone va oferi Samsung Galaxy S5 în culoarea auriu, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Vezi ofertele!
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!