stiri

Samsung Galaxy S5 disponibil la Flanco pentru precomenzi

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Samsung Galaxy S5 poate fi comandat de la Flanco la prețul de 3200 lei, urmând ca livrările să se facă atunci când primele importuri vor intra în țară. Oferta Flanco pentru versiunea de 16GB este mai scumpă decât cea postată zilele trecute de Orange, Flanco fiind recunoscut pentru prețurile mai mari pe care le pactică.

În țările din vestul Europei, Samsung Galaxy S5 va fi disponibil la prețuri cuprinse între 650 și 700 de euro. Vezi alte oferte pentru Samsung Galaxy S5.

Samsung Galaxy S5 are la bază un un chipset Qualcomm Snapdragon 801 Krait 400 cu nuclee tactate la 2.5 GHz. Telefonul dispune de o mulțime de senzori, inclusiv un senzor ce poate percepe bătăile inimii. Telefonul va fi rezistent la apă și la praf, fiind certificat IP67.

Vezi ofertele pentru Samsung Galaxy S5:

Evomag.ro – 3159 lei

Marketonline.ro – 3099 lei

F64.ro – 3099 lei

Primele telefoane vor fi înmânate cumpărătorilor în data de 11 aprilie. Sfatul Androidlive este să nu vă grăbiți să achiziționați telefonul la un asemenea preț. Prețul este mult prea mare iar companiile de telefonie mobilă vor veni cu oferte mult mai atractive. Orange a anunțat deja un preț de 249 euro pentru Samsung Galaxy S5 16GB în condițiile în care încheiați un abonament.

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

Samsung Galaxy S5 SM-G900F

To Top

Citește articolul precedent:
X-Mini Max
Boxe portabile pentru telefon

Telefonul are o capacitate impresionantă pentru stocarea melodiilor preferate însă sunetul poate fi redat în condiții bune doar dacă folosim...

Închide