stiri

eMAG anunță Black Friday pe 21 noiembrie

Black Friday

Black Friday, ziua Z sau ziua marii vânători de chilipiruri va fi organizată de Emag în data de 21 noiembrie. În această zi specială, vor exista produse la prețuri foarte mici față de ceea ce se practică acum pe piață. Bazându-ne pe experiența anilor trecuți, putem spune că în această zi se pot achiziționa produsele cele mai mici prețuri pe care le puteți găsi pe perioada întregului an.

Emag a mai avut campanii de reduceri însă prețurile nu au fost atât de spectaculoase. Emag practică prețuri mai mari decât media pieței însă are o gamă variată de produse și o livrare ireproșabilă.

Retailerul online Emag a ȋnregistrat, pe parcursul celor 3 zile din campania „Revoluția Prețurilor” vânzări în valoare totală de 39 de milioane de lei, în creștere cu 30% față de prima ediție a acestei campanii, lansate în luna iunie. În Revoluția Prețurilor, traficul a fost dublu față de o perioadă normală din săptămână, și peste 300.000 de români au intrat cel puțin o dată pe site în fiecare zi.

Black Friday

To Top

Citește articolul precedent:
UTOK i1000
Tableta UTOK i1000 cu procesor Intel este disponibilă de astăzi

UTOK extinde gama de tablete cu un noul OEM dotat cu procesor Intel. Tableta UTOK i1000 integrează procesorul Intel Atom...

Închide