stiri

Ofertele OPPO de Black Friday

OPPO Reno6 Pro 5G

Telefoanele OPPO vor avea prețuri speciale de Black Friday. Cei care își doresc un telefon cu display OLED, 8GB memorie RAM și tehnologie de încărcare ultra-rapidă vor putea alege smartphone-ul OPPO Reno5 Lite, la prețul de 999 lei, disponibil la eMAG pe 12 noiembrie.

Reno5 Lite va fi disponibil la oferta specială și în portofoliul operatorului local DIGI, în 24 de rate cu avans 0. Modelul Reno6 5G va avea un preț special de aproximativ 2299,9 lei începând de astăzi la Altex, eMAG și Flanco. Reno6 5G și Reno6 Pro sunt singurele modele de smartphone-uri din România ce beneficiază de garanție standard de 3 ani.

Modelul OPPO A74 are prețuri speciale începând de la 949,99 lei în ofertele Altex, Flanco și eMAG. Totodată, oferte de Black Friday vor fi disponibile și la operatorii de telefonie mobile Orange, Telekom și Vodafone. Astfel, OPPO A54 5G este în oferta Orange cu reducere de până la 40% și poate fi achiziționat de pe magazinul online Orange.

Vodafone oferă OPPO A53, model cu 4GB memorie RAM și AI triple camera, la abonament de 5 euro/lună cu avans 0. Telekom mizează pe vârful de gamă al seriei Reno6, astfel că oferă abonaților existenți dar și clienților noi modelul OPPO Reno6 Pro 5G la prețuri și abonamente avantajoase începând cu 19 Noiembrie.

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy A13
Telefonul de buget Galaxy A13 va veni în aceleași culori ca și Galaxy A53

Viitorul telefon Samsung Galaxy A13 5G începe să prindă contur. Cele mai recente informații sugerează că telefonul va veni, asemeni...

Închide