accesorii mobile

Reduceri de Black Friday 2015!

Infografic Emag Black Friday 2015

Ziua de vineri, 20 noiembrie 2015, a fost aleasă de marile magazine drept ziua cu cele mai mari reduceri din an. După ce în ultimele săptămâni au mărit prețurile produselor, magazinele spun că ofertele din această zi vor fi cu adevărat bune.

Black Friday la Emag!

Emag, cel mai mare retailer online de electronice și electrocasnice din România, spune că vor exista 650.000 „de repere”, la care se adaugă ofertele celor peste 850 de selleri din Marketplace. eMAG va oferi în cadrul celui mai mare eveniment de shopping online reduceri în valoare totală de peste 100 de milioane de lei. Printre produsele aflate la reducere s-ar putea afla monitoare la prețul de 99 lei, telefonul iPhone 6 la prețul de 1999 lei, Consola Microsoft Xbox ONE + Joc FIFA 16 la 999,99 lei și iPad Mini 2 la 699 lei.

Update:eMAG a publicat deja primele reduceri pentru ziua de mâine. Remarcăm Laptopul Lenovo la prețul de 699 lei și televizorul UTOK cu prețul de 499 lei.

Infografic Emag Black Friday 2015

Infografic Emag Black Friday 2015

Nu uitați să urmăriți și produsele cârlig care momesc cumpărătorii, în această categorie intrând produse de mică valoare, cum ar fi căști, mauși, tastaturi, etc cu prețuri de 1 sau 2 lei.

În zona produselor auto, Emag va oferi 8000 de anvelope cu prețuri reduse la numai 99 lei. Cei care nu și-au achiziționat anvelope de iarnă o pot face acum, profitând de prețurile ceva mai mici.

Produse cu prețuri reduse la Emag

  • 17.000 de televizoare
  • 60.000 de telefoane mobile
  • 10.000 de frigidere
  • 15.000 de laptopuri
  • 20.000 de jucării
  • 25.000 de parfumuri
  • 2.500 de scaune și canapele
  • 8.000 anvelope
  • 15.000 de cărți

Pentru pregătirea Black Friday 2015, eMAG a investit 4 milioane de euro în servere și dezvoltare de software, astfel încât experiența clienților pe site și pe mobil să fie una bună, chiar și la 300.000 de vizitatori simultan. Pentru ediția de anul acesta, eMAG a alocat o suprafață de depozitare de 55.000 de metri pătrați, echivalentă cu cea a 11 terenuri de fotbal. Pentru livrarea produselor, eMAG a încheiat parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD așa încât comenzile să ajungă la clienți în perioada 21 – 29 noiembrie, spune Emag în cadrul unui articol publicat pe blogul companie.

În schimb nu uita de sfaturile noastre utile pentru Black Friday.

Nu toate magazinele mizează pe o singură zi de reduceri agresive. Experiența anilor trecuți a arătat că siteurile se pot bloca foarte ușor atunci când sunt asaltate de sute de mii de vizitatori, drept urmare, unele magazine au ales să mărească perioada acestei campanii și să nu aunțe întotdeauna ora de la care sunt aplicate reducerile.

Reduceri la Flanco

Flanco promovează foarte mult noul magazin din Băneasa unde a invitat câteva vedete TV pentru a anunța reducerile. Vezi mai multe detalii aici.

Becuri LED cu prețuri reduse

Nu numai magazinele de electronice și electrocasnice s-au pregătit pentru această zi care poate salva vânzările pe un întreg. Magazinele de becuri LED vin cu oferte foarte bune, iar dacă reducerea prețurilor nu vă va satisface pe deplin, economia de energie electrică este cât se poate de reală.

UTOK oferă telefoane cu 149 lei

UTOK oferă reduceri importante la telefoane și tablete, site-ul afișând chiar și timpul rămas până la începerea promoțiilor. Veți găsi telefoane începând de la 149 de lei și tablete cu prețul de 199 de lei. De asemenea, sunt disponibile cu preț redus și o serie de accesorii.

Reduceri EvoMag

EvoMag a publicat în această seară lista de reduceri. Am remarcat SSD-ul Samsung 850 Evo 120GB la prețul de 99 de lei și Licența Panda Internet Security 2016 la prețul de 9 lei. EvoMag spune că va da drumul la oferte în noaptea de joi spre vineri, după ora 00.00.

În cazul în care unul dintre produse existente se defectează nu trebuie să uitați că acestea beneficiază de drept de retur și garanție, acordată pe perioada specificată de lege. Depanero poate rezolva o bună parte din probleme pe car ele aveți cu produsele pe care le băgați în priză.

Ce vor fetele noastre de Black Friday

To Top

Citește articolul precedent:
Fata cu telefon
În anul 2021 vor exista 150 de milioane de abonamente 5G

Ericsson a prezentat astăzi în România cea mai nouă ediție a studiului Mobility Report împreună cu date, analize și previziuni...

Închide