stiri

Epson intră pe piața ochelarilor inteligenți

Epson Moverio BT-200

Epson încearcă să prindă startul într-o nouă categorie de produse care se poate dovedi foarte profitabilă. Moverio BT-200 este al doilea model de ochelari inteligenți prezentați de companie. Ochelarii sunt diferiți față de cei concepuți de Google, imaginea fiind afișată pe un ecran LCD transparent. În cazul Google Glass, imaginea era proiectată pe lentilă printr-un sistem optic miniaturizat.

Epson Moverio BT-200 este de fapt un display binocular care utilizează o proiecție miniaturizată bazată pe un sistem de lentile LCD și un sistem de ghidare a luminii pe fiecare față a ochelarilor.

Epson Moverio BT-200

Epson Moverio BT-200

Ochelarii au o rezoluție de 960 x 540 pixeli (qHD) și pot afișa informații dinamice atâta timp cât sunt conectațila internet. Senzorii integrații precum giroscop, accelerometru și busola magnetic permit urmărirea mișcărilor capului și completează posibilitățile de interacțiune între utilizator și sistemul de operare. Asemeni modelului Google, camera frontală permite captura de imagini și înregistrarea video.

Epson Moverio BT-200

Epson Moverio BT-200 rulează sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Ochelarii pot fi comandați acum la prețul de 699 de dolari însă primele livrări se vor face în luna aprilie.

În clipul de mai jos, Jay Kim de la APX Labs oferă informații despre Skylight Platform și ochelarii Epson Moverio BT-200.

Jay Kim de la APX Labs prezintă ochelarii Epson Moverio BT-200

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note 3
Modelele Galaxy Note 3 din Europa trec la KitKat

Noul phablet Samsung Galaxy Note 3, vândut în Europa, va trece la sistemul de operare Android 4.3 KitKat. După o...

Închide