Ericsson modernizează rețelele 4G din SUA

| |

Ericsson va moderniza rețelele 4G ale operatorului american MetroPCS Communications. Compania va furniza echipamente și servicii pentru optimizarea rețelei sale 4G LTE. Ericsson va fi responsabil de proiectare, integrare, implementare și servicii de suport pentru clienți după transformarea rețelei.

Echipamentele care vor oferii un avantaj competitiv companiei de telefonie mobilă MetroPCS Communications sunt:

  • Evolved Packet Gateway (EPG) dezvoltat pe un sistem SSR 8000 de routere Smart Service – o platformă foarte accesibilă de IP service-delivery care permite implementarea unor aplicații IP-edge esențiale, care ajută la stabilitatea rețelelor LTE prin scalabilitatea datelor și a bazelor de control.
  • Mobility Management Entity (MME) pe un sistem Ericsson Blade și o platformă MkVIII – care oferă scalabilitate mai mare și sporește capacitatea sistemului de a face față creșterii necontrolate a numărului de dispozitive conectate.
  • Sisteme de suport pentru operațiunile integrate de multi-tehnologie – care permit operatorilor să-și crească performanța rețelei pentru a susține operațiunile în timp real, să-și scadă cheltuielile totale de rețea, să-și scadă consumul de energie și impactul asupra mediului.

Ericsson Application Awards 2013

Ericsson modernizează rețelele 4G din SUA, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!