stiri

Ericsson transmite date video prin LTE

Samsung GALAXY S4

Noile rețele de date LTE vor trebui să transporte mari cantități de informație ce conține în cea mai mare parte producții video pentru divertismentul milioanelor de utilizatori. Transmisia de date prin rețea și vor crește traficul de date mobile de la 40% la 90% în următorii 3-4 ani.

Noua soluție Ericsson pentru LTE va duce experiența video la un alt nivel și va oferi conținut video de înaltă calitate pentru transmisiile de la cele mai importante evenimente. Va permite operatorilor și partenerilor lor media să furnizeze servicii premium la costuri scăzute pentru o transmisie eficientă via LTE, aducând în același timp noi surse de venit.

„Verizon plănuiește să introducă soluția Ericsson de transmisie de date video prin LTE pentru a oferi fanilor evenimentelor sportive o experiență cu totul diferită”, a declarat Parissa Pandkhou, Director Advanced Solutions, Verizon. „Vedem noi oportunități în această tehnologie pentru evenimentele sportive, concerte și chiar învățământul la distanță”, a adăugat Parissa Pandkhou.

Soluția de transmisie de date via LTE este compusă din 3 standarde tehnologice noi:

  • HEVC (High Efficiency Video Coding) – un nou standard de compresie video care garantează că transmisia de date ocupă jumătate de lungime de bandă prin comparație cu standardul MPEG-4 AVC.
  • MPEG DASH (Dynamic Adaptive Streaming over HTTP (DASH)) – simplifică și standardidează livrarea adaptabilă de video către dispozitivele consumatorilor, pentru o mai bună calitate și eficiență a serviciului.
  • eMBMS (Evolved Multimedia Broadcast Multicast Service) – un standard 3GPP care permite rețelelor mobile să ofere servicii de transmisie de date în mod dinamic pentru a reduce costul de livrare prin rețelele radio.
Samsung GALAXY S4

Samsung GALAXY S4

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy S4 vs HTC One
HTC One vs Samsung Galaxy S4

Lansarea noului Samsung Galaxy S4 a creat un val de panică în birourile companiilor concurente. Dacă Apple a venit cu...

Închide