stiri

ESET pentru Android

Antivirus Eset Mobile Security Android

Antivirus Eset Mobile Security AndroidTelefoanele ce rulează sistemul de operare Android sunt acum mai protejate datorită versiunilor antivirus lansate de cele mai cunoscute firme din domeniu. După Kaspersky, ESET oferă acum ESET Mobile Security pentru trei sisteme de operare incluzând aici Symbian, Windows Mobile şi Android.

Versiunea BETA este disponibilă deocamdată pentru descărcare de pe site-ul international ESET.com. În lume se vând circa 297 milioane de smartphone-uri, cu 72% mai mult ca în anul 2009, conform unei analize Gartner, iar sistemul de operare Android are o cotă de 22.7%. Versiunea beta a ESET Mobile Security pentru smartphone-urile Android are o serie de caracteristici cheie care sunt puse la dispoziția utilizatorilor.

Detecţie unică bazată pe comportament – Generează avertismente cu privire la acţiunile suspecte care se efectuează pe telefon.
Toate aplicaţiile, fişierele, directoarele şi cardurile de memorie sunt continuu scanate împotriva ameninţărilor noi, inclusiv fişierele ascunse şi procesele.
SMS/MMS Antispam – Permite utilizatorilor să definească contacte de încredere prin intermediul listelor negre sau albe ori să blocheze simplu mesajele provenite de la numere necunoscute.
Interceptarea apelurilor – Această funcţie permite blocarea bidirecţională a apelurilor nedorite – atât cele primite cât şi cele efectuabile. Acestă unealtă puternică este potrivită inclusiv pentru părinţii care doresc să controleze simplu costurile facturilor emise pentru telefoanele copiilor.
Audit de securitate cu manager de activităţi inclus – Oferă informaţii despre toate funcţiile critice ale telefonului, inclusiv date despre capacitatea bateriei, spaţiul liber de stocare, procesele care rulează, Bluetooth, şi vizibilitatea dispozitivului în reţea.
Interfaţă grafică specială – Grafică şi design de interfaţă special concepute pentru experienţa vizuală din mediul Android
Sistem de securitate Anti-Theft – multiple nivele de securitate care permit utilizatorilor să menţină un control perfect asupra datelor stocate în telefon – în eventualitatea în care dispozitivul este pierdut sau furat.
Localizare GPS – Localizează telefonul pierdut sau furat prin intermediul unei comenzi de la distanţă.
Blocare de la distanţă – Blochează telefonul de la distanţă pentru a preveni accesul neautorizat la datele de pe acesta.
Ştergere de la distanţă – Şterge toate datele stocate în telefon – inclusiv contactele, mesajele şi cardurile de memorie – de la distanţă, utilizând o comandă SMS.
Protecţie la dezinstalare – Protejează smartphone-ul împotriva dezinstalării neautorizate a ESET Mobile Security.

To Top

Citește articolul precedent:
Player Samsung Galaxy S cu Android

Samsung a lansat în Coreea de Sud un player multimedia portabil mai puțin obișnuit. Samsung Galaxy S 4.0 și 5.0...

Închide