stiri

Evolio lansează Aria Mini

Evolio Aria Mini

Evolio aduce în România o tabletă de 8 inci cu specificații decente și un preț abordabil. Fără a avea pretenția de a fi un iPad Mini killer, Aria Mini oferă o serie de caracteristici care vor mulțumi utilizatorii mai puțin pretențioși.

Aria Mini cu ecran IPS

Evolio Aria Mini este centrată în jurul unui ecran IPS HD de 8 inci ce ascunde în spatele său un procesor RK-3066 dual core 1.5GHz. Noua tabletă Evolio dispune de conectivitate completă : 3G, Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI, USB, precum şi de un receptor GPS Broadcom BCM-4751. Autonomia ridicată este asigurată de un acumulator litiu-ion de 4500 mAh.

Evolio Aria Mini este un fel de șaorma cu de toate iar acest lucru, comentariul Directorului Evolio fiind relevant.

“Suntem mândri că astăzi, lansăm prima tableta românească “cu de toate”, un produs care integrează toate tehnologiile de vârf şi pentru care prognozăm vânzări de peste 20 000 de unităţi în acest an.” a declarat Liviu Nistoran CEO Evolio.

Evolio Aria Mini este disponibilă la prețurile de vânzare de 799 lei, respectiv 1049 lei (TVA inclus) pentru variantele cu Wi-Fi, respectiv 3G. Evolio Aria Mini va concura cu Google Nexus 7, cu modelele echivalente de la Allview și chiar cu ASUS Memo Pad 7.

Evolio Aria Mini

Evolio Aria Mini

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Note
Samsung Galaxy Note trece la Jelly Bean

Versiunea internațională a tabletei Samsung Galaxy Note N7000 va primi updateul la Jelly Bean. Datele sunt trimise prin OTA (over-the-air)...

Închide