accesorii mobile

Evolio lansează două boxe Bluetooth pentru telefoane și tablete

Evolio Xound Pro

Evolio lansează Xound One și Xound Pro, două modele audio wireless ce deschid un nou segment în portofoliul brandului.

Xound Pro beneficiază de un touchpanel colorat și un sistem de iluminare cu led-uri ce permite schimbarea luminii de ambianță în funcție de moment. Boxele Evolio Xound redau un sunet fidel, de la cele mai joase frecvențe de bass, până la cele mai înalte note, la 2*6W.

Evolio Xound Pro

Evolio Xound Pro

Sistemul se poate conecta la smartphone sau tabletă, astfel încât redă oricând un sunet stereo. Pentru conectarea unui dispozitiv multimedia fără funcție bluetooth – MP3, MP4 sau CD player – se poate folosi portul audio universal. Totodată, x-Sound PRO oferă posibilitatea de a reda muzică direct de pe cardul SD sau USB. Gadget-ul are funcție de radio, ceas, alarmă, calendar.

Xound One este o soluție compactă pentru a asculta muzica preferată în deplasări. Tehnologia bluetooth permite conectarea la iPod, iPhone, iPad sau smartphone-uri, tablete și chiar laptop-uri. Totodată, gadget-ul poate fi conectat la playere media prin portul audio.

Evolio Xound One

Evolio Xound One

Cu microfon încorporat și funcție handsfree, permite preluarea apelurilor telefonce primite pe smartphone, ușor și rapid. Device-ul oferă o putere a sunetului de 10 W și beneficiază de o baterie reîncărcabilă de 1050 mAh, pentru o autonomie de până la 4 ore.
Xound One și Xound Pro sunt disponibile în regim de precomandă începând cu data de 1 aprilie, la un preț cu 30% mai mic decât cel de listă, în limita a 100 de bucăți. Prețul de vânzare recomandat este de 149 lei pentru Xound One, respectiv 299 lei pentru Xound Pro.

To Top

Citește articolul precedent:
HTC 10 - spate
Prima imagine cu HTC 10!

HTC 10 este cel mai așteptat telefon al primăverii, fanii mărcii taiwaneze așteptând un model care să poată concura cu...

Închide