stiri

Prima imagine cu HTC 10!

HTC 10 - spate

HTC 10 este cel mai așteptat telefon al primăverii, fanii mărcii taiwaneze așteptând un model care să poată concura cu fermitate actualul Samsung Galaxy S7.

Prima imagine, afișată de un site din China, ne prezintă spatele telefonului și interiorul său, lăsând să se vadă modul în care este poziționată camere principală și blițul dual-LED. După cum se poate vedea, HTC păstrează în mare designul clasic al modelelor anterioare, preferând să facă mai multe modificări la interior.

Telefonul oferă același jack audio de 3.5mm, poziționat în partea superioară și un port USB type-C, ce se poate vedea în partea inferioară.

Specificațiile probabile, scurse pe internet, vorbesc despre un ecran QHD cu diagonala de 5.1 inci, chipset Qualcomm Snapdragon 820 și 4GB de memorie RAM. Butonul „Home” ar putea integra un cititor de amprente, iar bateria ar putea oferi până la 3000 mAh.

HTC 10 va fi prezentat în mod oficial în data de 12 aprilie 2016, urmând ca primele exemplare să ajungă în magazine în data de 15 aprilie.

HTC 10 - spate

HTC 10 – spate

To Top

Citește articolul precedent:
HTC 10
HTC 10 ar putea veni cu ecran Super LCD și o baterie de 3000mAh

HTC 10 este următorul telefon foarte performant, așteptat de fani și de cei care urmăresc să-și achiziționeze un model deosebit....

Închide