Evolio prezintă Axis 7 HD, o tabletă ieftină quad core

| |

Evolio prezintă tableta Axis 7 HD echipată cu procesor quad core. Axis 7 HD este un produs ieftin, accesibil maselor care oferă un hardware decent pentru această categorie de preț. Tableta este echipată cu procesor quad core la 1,3 GHz, cu un consum redus de energie, memorie RAM de 1 GB și procesor grafic Mali 400 pentru folosirea mai multor aplicații simultan. memoria internă de 8GB poate fi extinsă cu ajutorul unui card microSD de până la 32GB.

Tableta Evolio Axis 7 HD are un design elegant, slim, completat de carcasa mată antireflex și anti-alunecare. Modalitățile de conectare ale tabletei sunt Wi-Fi în standardele b/g/n, Bluetooth 4.0, și slot Micro USB. Un alt avantaj al tabletei este prezența camerei foto principale pe spate, majoritatea modelelor ieftine disponibile pe piață având doar o singură cameră amplasată frontal.

Evolio Axis 7 HD se vinde în România la prețul recomandat de 329 lei.

 

 

Evolio Axis 7 HD

Evolio Axis 7 HD

 

 

 

Evolio prezintă Axis 7 HD, o tabletă ieftină quad core, 10.0 out of 10 based on 1 rating

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!