stiri

Evolio Quadra de 10.1 inci

Evolio Quadra

Importatorii români continuă să aducă din China modele sub marcă proprie. Așa numitele tablete românești, sunt fabricate în China și sunt sunt vândute sub marcă autohtonă. Beneficiul unor firme precum Visual Fan sau E-Boda este adus de adaosul comercial practicat la fiecare import și nu de o valoare creată în țară. Mărcile românești pentru electronice sunt un pas înainte pentru România însă această primă fază ar trebui urmată de altele cum ar fi dezvoltarea de software, deschiderea unor fabrici pentru ansablarea electronicelor ș.a.m.d.

Evolio a ales pentru voi o tabletă chinezească cu procesor Quad Core și ecran IPS cu rezoluție 1280×800 pixeli. Evolio Quadra are o greutate de 535 de grame și o grosime de numai 9.5mm. Evolio spune că tableta rulează fluid, fără a probleme, însă acestă chestiune, precum și speficațiile de pe hârtie sunt lucruri care trebuie probate în cazul tabletelor chinezești.

Quadra dispune de un procesor grafic Vivante GC1000+ și de 16GB memorie flash pentru stocarea datelor. Tableta rulează sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Evolio Quadra

Evolio Quadra

Liviu Nistoran, CEO Evolio, este încântat de acest import și speră la vânzări bune în această vară.

„Prin aceasta lansare, Evolio ataca segmentul de tablete de 10.1 inch, un segment dominat in special de brandurile internationale. Am facut acest pas in urma cererilor venite din partea clientilor nostri pentru o tableta premium cu ecran panoramic. Evolio Quadra imbina perfect puterea de procesare cu un display wide de inalta calitate, oferind o experienta multimedia imersiva. In ultimele 2 trimestre cota de piata a tabletelor de 10.1” a crescut de la 25% la peste 30%, iar noi tintim o cota de piata de 20% in acest segment. Evolio detine suprematia tabletelor romanesti de 7 inch pe trimestrul 1 al anului in curs, cu o cota de peste 30% conform studiilor de piata.”

Tableta Evolio Quadra va fi disponibilă în România de luna viitoare, la prețul de 1000 lei.

Update: Evolio Quadra este de fapt tableta chinezească Ramos W31. Acest model costă în China circa 184 de dolari (620 lei) și se remarcă din containerul de chinezării prin specifcațiile chipul ATM7029 produs de Actions Semiconductor.

To Top

Citește articolul precedent:
Sonic the Hedgehog
Jocul Sonic the Hedgehog în Google Play Store

Jocurile vechi, care au încântat în urmă cu 20 de ani utilizatorii ce tocmai descopereau procesoarele x86, revin odată cu...

Închide