stiri

Facebook – cea mai accesată aplicație a sistemului de operare Android

Facebook, cea mai mare rețea socială din lume, reunește pe serverele sale datele personale ale milioanelor de oameni ce își împart viața cu prietenii. Bineînțeles, Facebook este o sursă de informații pentru serviciile secrete americane care au o bază de date solidă, creată și actualizată în mod voluntar. Din acest motiv militarilor li se interzice să folosească rețelele sociale. Facebook a devenit o companie puternică și prosperă fiind capabilă să rivalizeze cu Google +1, iar ultimul raport Nielsen vine să confirme acest lucru.

Sondajul, recent realizat de Nielsen, spune că Facebook este cea mai accesată aplicație a sistemului de operare Android, peste 80% dintre posesorii de echipamente Android, cu vârsta între 18 și 34 de ani, folosind acest serviciu.
Graficul de mai jos arată procentul în care utilizatorii folosesc diverse aplicații celebre, printre care Gmail, Google Maps, Youtube sau Angry Birds.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Xperia Arc S
Sony Ericsson trece la Ice Cream Sandwich din martie 2012

Sony Ericsson a postat pe blogul companiei calendarul pentru update-ul la sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Telefoanele...

Închide