Favorites îți organizează agenda

| |

Agenda telefoanelor cu Android este destul de complexă însă nu are funcții avansate de organizare a contactelor. Aplicația Favorites este structurată asemeni unui CRM (Customer Relationship Management). Contactele din agendă primesc o serie de câmpuri suplimentare, informațiile fiind mult mai bine structurate.

Favorites vă menține calde relațiile cu familia și prietenii și vă amintește să vă sunați părinții, în cazul în care nu ați mai făcut-o de mult. O altă caracteristică a aplicației o reprezintă posibilitatea de a alege tipul de relație pe care o aveți cu persoana respectivă. Întâlnirile sunt de asemenea notificate iar locația este deschisă în Google Maps.

Aplicația Favorites este creată de firma românească Customsoft și este disponibilă în Google Play. Programul cuantifică numai 1MB, poate fi descărcat inclusiv prin 3G fără grija traficului de date și poate fi instalat pe dispozitivele ce au în dotare Android 2.2 sau o versiune mai recentă.

Favorites îți organizează agenda, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)

Comentează prin Facebook

Raspunde cu un comentariu

Dacă apreciezi informația lecturată, poți să ne urmărești alertele prin Twitter pentru a fi la curent cu noutățile din lumea Android și ne poți susține pagina de Facebook pentru a răspândi mai ușor informațiile utile. Alătură-te celor informați, îți mulțumim!