stiri

Froyo este lider printre versiunile Android

Google a prezentat o serie de actualizări ale statisticilor ce privesc sistemul de operare Android. Conform datelor furnizate de Google, pe care le aveți mai jos, 90% dintre utilizatorii echipamentelor dotate cu sistemul de operare Android rulează cel puțin versiunea 2.1 Eclair, ce a fost lansată în urmă cu un an împreună cu smartphone-ul Nexus One. Majoritatea dispozitivelor cu Android, adică aproximativ 61% dintre acestea, au instalat sistemul de operare Android 2.2 Froyo care a fost bine primit de către implementatori.

Android 2.3 Gingerbread este utilizat de numai 1.7 procente din cei prezenți în comunitatea Android iar cei care sunt în pas cu ultimele actualizări reprezintă numai un procent. Datele se vor schimba în următoarele luni când sunt pregătite lansări de tablete echipate cu Android 3.0 Honeycomb. Pentru moment singura tabletă care pare să conteze pentru Honeyomb este Motorola Xoom, model ce a fost foarte bine primit de public.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
To Top

Citește articolul precedent:
Aplicatia Facebook pentru Android primeste un update

Dacă utilizați în mod frecvent facebook, accesând site-ul de socializare direct de pe telefonul mobil dotat cu Android, s-ar putea...

Închide