jocuri

Fruit vs Robot – lupta Android vs iPhone într-un joc interactiv

Fruit vs Robot

Războiul telefoanelor și al sistemelor de operare este în floare și se pare că fiecare are o părere. Senimentul de aparteneță exacerbat pe care-l simte un utilizator în funcție de telefonul pe care-l deține i-a convins pe dezvoltatorii de la GravityFour să dezvolte Fruit vs Robot.

Fruit vs Robot este o colecție de jocuri prin care fanii ambelor platforme își pot etala talentele pentru a stabili cine va cuceri locul 1 – fructul sau robotul. Aplicația permite alegerea arbitrară a oponentului, dar utilizatorul își poate provoca și prietenii de pe Facebook.

Fruit vs Robot

Odată instalat, jocul te trimite să îți creezi un avatar, iar apoi poți să începi să te joci. Sunt trei categorii de jocuri din care utilizatorul poate alege: trivia, arcade și board games. Pe măsură ce progresezi în nivel, cu punctele câștigate poți debloca jocuri noi și elemente noi pentru avatar.

Spre deosebire de celelalte jocuri online populare precum Song Pop sau Draw Something, Fruit vs Robot se joacă în timp real și tabela de scor este actualizată automat.

[Fruit vs Robot în Google Play]

To Top

Citește articolul precedent:
Samsung Galaxy Victory 4G LTE
Samsung Galaxy Victory 4G LTE, modest și atrăgător în același timp

Samsung Galaxy Victory 4G LTE s-ar putea să fie o ofertă mai interesantă decât Galaxy S III și asta din...

Închide